Berita Domestik Kereta

Haval Malaysia tawar promosi “Freedom From GST”

Go Auto Sales Sdn Bhd (Haval Malaysia) sedang mengadakan promosi ‘Freedom From GST’ sempena bulan Merdeka dan bulan terakhir tanpa GST.

Promosi ini berkuatkuasa dari sekarang sehingga 31 Ogos 2018. Rebat bernilai sehingga RM6,600 yang meliputi GST sifar antara RM500 hingga RM1500.

Selain dari promosi masa ke semasa, Go Auto juga akan menganjurkan pameran bergerak di The Curve Shopping Mall, Petaling Jaya dari 9 – 12 Ogos sebagai sebahagian daripada Kempen Reimagine yang sedang berjalan sejak awal tahun ini.

Pengarah Eksekutif Go Auto Group, Dato ‘SM Azli SM Nasimuddin Kamal berkata “Menjadi bulan akhir bagi para pelanggan kami menikmati GST sifar sebelum pengenalan Jualan & Cukai Perkhidmatan (SST), Go Auto mengambil kesempatan untuk menambah rebat sempena bulan kemerdekaan beserta GST sifar untuk bersama-sama meraikan hari istimewa Malaysia dan memberi peluang kepada rakyat Malaysia untuk memiliki SUV pada harga yang kompetitif”.

“Kami akan mengadakan roadshow mingguan kami di The Curve hujung minggu ini  dan saya menjemput semua orang untuk melihat SUV kami dan menikmati persembahan kami sebagai acara tambahan kepada aktiviti yang menyeronokkan yang telah kami sediakan” tambah Dato ‘Azli.

Untuk maklumat lanjut sila layari http://reimagine.haval.my atau hubungi talian 03-5569 7332 atau emel di customercare@goauto.com.my. dan laman web di www.haval.my atau Facebook rasmi di www.facebook.com/havalmy dan di Instagram https://www.instagram.com/havalmy/

0 Shares

Apa Cerita

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.